Dobrodošli

Počinjemo i sa blog sekcijom na našem sajtu preko koje ćemo vas informisati o svim aktuelnostima u procesu efiskalizacije. Dakle, naš sajt efiskalizovan.rs postaće pravo mesto na kome se možete informisati o svemu što donosi proces nove fiskalizacije i kako na kvalitetan način kompletan proces privesti kraju. Kompanija GALEB ima kompletna rešenja za vas i zbog toga vam preporučujemo da nas pratite. Šta je nova fiskalizacija smo već opisali, šta znači biti efiskalizovan, šta je to Poreska uprava propisala kao uslov u fiskalizaciji, šta uopšte znači eFIskalizacija, sva ta pitanja imaju odgovor na našem sajtu. I ne samo tu.

Nepobitna je činjenica da je fiskalizacija 2022. (ili efiskalizacija 2022.) počela i da ona mora da bude završena do 30. aprila. Takođe, novi sistem izdavanja elektronskim računa sa QR kodom koji odmah možete proveriti na sajtu Poreske uprave, donosi takođe novinu ne samo u izgledu eračuna nego i u njegovom sadržaju. I u ovoj fiskalizacijia sarađujemo sa našim starim partnerima – Telekom Srbija (mts) i Telenor (sada Yettel).

Kao vid podrške svim obveznicima fiskalizacije otvorili smo besplatni call centar 0800 111 123 i na ZOOM platformi, ponedeljkom, sredom i petkom održavamo otvoreni link, a utorkom i četvrtkom tematske webinare. Dakle prava online fiskalizacija. Svi naši uređaji zasnovani su na android platformi, istoj onoj na kojoj počivaju smart telefoni koji imate. Takođe, pripremili smo i veliki broj dodatnih uređaja: termalnih printera, barcode skenera, fioka za novac, a sve u skladu sa novim e-fiskalnim kasama.

Posebno ističemo naš maloprodajni softver GALEB Mini ERP koji ima daleko veće prednosti od svih ostalih na tržištu i pored evidencije prometa pruža vam i mogućnost robnog i magacinskog poslovanja.

Cene fiskalnih uređaja i kvalitet su u odličnom odnosu i prava su preporuka da i dalje ostanete verni Galeb brendu. Kada na sve to dodamo telefonsku, online i podršku na terenu 24/7, to je onda još jedan razlog više da i dalje sarađujemo na obostrano zadovoljstvo.