Digital signage

Sa sve većom popularnošću digitalnih reklama, poslovni subjekti svih veličina uključuju digitalna rešenja u svoje marketinške strategije i strategije brendiranja. BenQ-ova interaktivna reklama i displeji sa veoma uskim okvirom pomažu lancima prodavnica da stvore vizuelno impresivna i potpuno prilagodljiva okruženja koja doprinose estetskom privlačenju prodavnica.

sl4302k-right15

U saradnji sa QUISDA Group, nudimo najnoviju tehnologiju iz BenQ-a, sa ciljem da pružimo rešenja najbolje prakse za kupce u maloprodaji, ugostiteljstvu i specijalizovanim prodavnicama.

All in One rešenje – Pogledajte video i vidite naša digitalna rešenja za reklamiranje u akciji, uključujući pametne reklame, interaktivna rešenja, video zidove i tipove bara. U kombinaciji sa X-Sign sistemom za upravljanje sadržajem, naša rešenja zadovoljavaju različite korisničke scenarije u maloprodaji i ugostiteljstvu.

Imaš nedoumice vezano za ovaj proizvod?

Ostavi nam svoje podatke, nakon čega će te kontaktirati neko iz Galeb stručnog tima i pomoći oko izbora najboljeg uređaja za tvoje poslovanje.