nyorosod
Mésér KAS FISKAL 24 ANGSURAN!
nyorosod
MITRA LAMA,
KAS NEW!
panah saméméhna
panah salajengna

MITRA LAMA,
KAS NEW!

ANJEUN TEU GANTI KA MODEL FISKALISASI ANYAR?

Eusian formulir kontak, nu satutasna tim Galeb bakal ngahubungan anjeun sarta nyarankeun solusi pangalusna pikeun anjeun bisnis.

ON FISKALISASI ANYAR

Téknologi anu dumasar kana sistem fiskal di Serbia parantos lami. Saatos 17 taun, waktos parantos sumping pikeun ningkatkeun sistem kalayan solusi téknis anu énggal sareng langkung modern.

Henteu aya deui fiskalisasi, ayeuna waktosna pikeun e-fiskalisasi.

Biaya e-fiscalization ditanggung ku nagara. Jumlah subsidi € 100 per titik diobral jeung € 100 per alat fiskal.

E-fiskalisasi aya dina ujung jari anjeun sareng tim GALEB. Sadaya anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta ngahubungi kami!

KUMAHA KANGGO KAS ANYAR?

Naha prosedur pikeun fiskalisasi anyar disada rumit?

Kami di dieu pikeun ngagampangkeun jalan ka kasir énggal.

kartu (1)

PERANGKAT KAMI

daptar harga2

GALEB GE 10 BOX

n910 pro alat kualitas pangalusna

GALEB N910 PRO

daptar harga3

LPFR manuk camar

APLIKASI RETAIL

Solusi pikeun sadaya pembayar pajak!

Écéran

Kagiatan palayanan

HoReCa

PITUDUH VIDEO PIKEUN AKTIVITAS ALAT FISKAL

LAYANAN KAMI

Ngarojong
Bantosan Téknis
24 / 7
Adat
Pamasangan alat
di lokasi Anjeun
Adat
Service jeung ngagantian
alat

Kami di dieu pikeun sagala patarosan jeung saran anjeun

Patarosan jeung jawaban
Tanya kami
Ngarojong
rojongan customer

Nelepon haratis 0800 111 123

lokasi

Didatangan kami puseur bisnis