nyorosod
MITRA LAMA,
KAS NEW!

MITRA LAMA,
KAS NEW!

Anjeun museurkeun jasa

Pangaruh manuk camar?

SAHA URANG?

Dina widang E-fiscalization, GALEB mangrupikeun pamimpin pasar global. Tujuan kami nyaéta pikeun nyayogikeun palanggan kami kalayan transisi anu gancang, saderhana sareng aman kana modél fiskalisasi éléktronik énggal. Kami sacara saksama nyiptakeun parangkat lunak anu cocog pikeun unggal usaha sareng pikeun sadaya kagiatan.

Kalayan tim GALEB, E-fiskalisasi aya dina ujung jari anjeun. Sadaya anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta ngahubungi kami!

KUMAHA KANGGO KAS GALEB FISKAL?

Naha prosedur pikeun fiskalisasi anyar disada rumit?

Kami di dieu pikeun ngagampangkeun jalan ka kasir énggal.

TAROS KAMI:

Upami jawaban anjeun YA - Tim Galeb bakal ngahubungi anjeun
dina sambungan kalawan kamungkinan purchasing di 24 installments.

PERANGKAT KAMI

daptar harga2

GALEB GE 10 BOX

n910 pro alat kualitas pangalusna

GALEB N910 PRO

daptar harga3

LPFR manuk camar

pamayaran

mayar contactless dina alat fiskal Galeb N910 Pro

MEREH NU DIMAKSUD

sagala kagiatan, sarta sawatara di antarana aya

Salon kageulisan
BENGKEL MEKANIS MOBIL
TINDAKAN
ORDINANSI
JASA INTELEKTUAL
lapak jeung kembang
BAKERIES
FASILITAS KATERING

APLIKASI RETAIL KAMI

Solusi pikeun sadaya pembayar pajak!

Écéran

Kagiatan palayanan

HoReCa

PITUDUH VIDEO PIKEUN AKTIVITAS ALAT FISKAL

LAYANAN KAMI

Ngarojong
Bantosan Téknis
24 / 7
Adat
Pamasangan alat
di lokasi Anjeun
Adat
Service jeung ngagantian
alat

Kami di dieu pikeun sagala patarosan jeung saran anjeun

Patarosan jeung jawaban
Tanya kami
Ngarojong
rojongan customer

Nelepon haratis 0800 111 123

lokasi

Didatangan kami puseur bisnis